Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.18 secunde)
De fapt, fara voia lui, Corlatean l-a incriminat pe Nastase, din moment ce a tinut sa explice ca reintronarea forului de conducere mentionat a fost dictata de nevoia existentei unei structuri executive "statutare, care sa nu poata fi contestata” in fruntea partidului - calitate pe care numai Delegatia Permanenta aleasa de ultimul Congres al PSD o poate avea.
El nu voia sa intre in partid, refuza elegant... "Lasati-ma pe mine cu vorbe de genul 'cu partidul vostru-n frunte vom avea victorii multe'".
- Bancuri cu iepurasi, cu Stalin si cu militianul care nu voia sa inteleaga Victor Sanda: Si o sa ajungem... am o rugaminte, domnilor liberali, v-am laudat ca sunteti descendentii marelui Bratianu.
Concret, aflat pe punctul de a fi debarcat de la conducerea ziarului in cauza prin voia actualului patronat, Cristian Tudor Popescu s-a napustit asupra lui Hrebenciuc - considerat, cu aceasta ocazie, "guzganul rozaliu” care roade temeliile - sau varfurile - redactiei.
Concret, aflat pe punctul de a fi debarcat de la conducerea ziarului in cauza prin voia actualului patronat, Cristian Tudor Popescu s-a napustit asupra lui Hrebenciuc - considerat, cu aceasta ocazie, "guzganul rozaliu” care roade temeliile - sau varfurile - redactiei.
Exact ce nu voia primarul Solomon. Intrebarea la care nimeni nu raspunde este de ce primul contract a fost semnat pe 49 de ani si de ce nu s-a modificat perioada in timp util, astfel incat Salubritatea sa nu fie scoasa de pe piata.
In schimb, Geoana trebuie sa stea cu ochii pe cei doi secunzi ai sai - Adrian Nastase si Miron Mitrea - doua "piese” prea grele si versate pentru a fi lasate in voia lor.
Intr-o nota identica, Miron Mitrea si-a avertizat colegii de partid ca tot ce s-a intamplat la Congres a fost stenografiat si inregistrat, prin urmare nimic nu mai poate fi acum modificat "dupa voia cuiva”.
Afirmatiile lui Patriciu au fost sustinute si de Phil Stephenson, director general adjunct la Rompetrol, care a declarat si el ca intalnirile si corespondenta purtata intre Talpes si Burt demonstreaza ca Ioan Talpes "voia sa distruga Rompetrol” si i-a invitat pe toti cei care vor sa afle adevarul "sa investigheze care sunt legaturile dintre Talpes si Akmaya, precum si cu alte companii”.
Chirita voia sa puna in functiune in Craiova o instalatie comunitara de televiziune prin cablu pentru retransmiterea televiziunilor terestre si prin satelit, avind totodata si un canal propriu cu denumirea TV Cin.
Printre multele aspecte negative punctate de patronii din Venus au mai fost "zvonul" potrivit caruia gunoiul colectat de pe plajele litoralului sudic sunt transportate nu la Mangalia, ci la groapa de gunoi de la Costinesti, dar si faptul ca nisipul adus de mare pe plajele romanesti, in loc sa fie strans la finele sezonului estival si depozitat pana in vara urmatoare, este lasat la voia intamplarii:
Mult mai probabile sunt insa represaliile pe care le va aduce acest puseu de independenta "celui mai mare partid” aflat la guvernare din partea presedintelui hotarat sa conduca Romania ca pe o corabie unde voia comandantului e lege - iar liberalii simpli mateloti, dupa cum se pare.
In ceea ce priveste tacerea lui Basescu, nimeni din cadrul Aliantei nu stia - sau nu voia - sa faca pronosticuri asupra timpului si continutului viitoarei iesiri publice prezidentiale pe teme de anticipate.
Melescanu a mai spus ca PSD voia sa le introduca pe ordinea de zi a plenului de maine, dupa „dezbateri pe picior“, si sa le respinga.
Liderul UDMR a mai spus ca a aflat la o sedinta de Guvern ca Musca voia desfiintarea Directiilor Judetene pentru Cultura si infiintarea a 8 centre regionale.
Corecta sau nu, decizia de a nu mai demisiona luata de Tariceanu a nesocotit voia lui Basescu iar liderul liberal plateste acum pentru nesupunere.
Premierul sustine ca a fost un telefon de informare, prin care voia sa vada exact care e mersul anchetei. Mai mult, i-a spus si lui Basescu de gestul sau:
Cand securea razboiului parea ingropata si Guvernul voia sa emita o hotarare prin care sa declare Pasajul Basarab de utilitate publica, subiectul a sarit in aer.
Voia sa dea de pamant cu toti pesedistii, cu toti coruptii, cu toti reprezentantii sistemului ticalosit, dupa cum suna expresia folosita de el.
google-analytics.com